Hyppää sisältöön

Tule meille harjoittelijaksi!

Oletko opiskeluiden loppuvaiheessa oleva, opetus-, kasvatus-, media- tai viestintäalan opiskelija, jolla on kiinnostusta ja intohimoa tukea kasvattajia, opettajia ja nuorisotyöntekijöitä sekä muita kasvatus-, opetus- ja nuorisoalan toimijoita muun muassa kohdennetun viestinnän keinoin? Tule meille harjoittelijaksi!
Tehtäviisi kuuluu

  • oppimateriaalien kokoaminen ja levittäminen erityisesti Kulttuurisesti kestävän kasvatuksen materiaalipankin kulttuurinvuosikello.fi:n kautta
  • osallistuminen tilaisuuksien ja työpajojen järjestämiseen, mm. Aikamatkalle esihistoriasta sotien jälkeiseen aikaan -täydennyskoulutukseemme liittyen
  • viestiminen sosiaalisessa mediassa sekä
  • verkkosivujen päivittäminen.

Meillä saat oppia ja opetella uutta ja kuulemme mielellämme kehittämisideoitasi. Voit myös itse vaikuttaa siihen, mitä haluat oppia ja tehdä harjoittelujaksosi aikana.
Kielitaito: työskentelykieli on suomi. Arvostamme erityisesti ruotsin tai esimerkiksi saamen kielen, romanikielen tai muun vähemmistökielen osaamista.
Ajankohta ja kesto: 16.3. –12.6. (noin)
Työn luonne: kokoaikatyö
Palkka: 1250€ / kk. Harjoittelijan palkkaus on riippuvainen ulkopuolisesta rahoituksesta. Harjoittelutuki on välttämätön.
Työpaikan sijainti: Hallituskatu 2 B, Helsinki
Hakuaika päättyy 8.3.
Lisätiedot ja hakemukset (CV ja vapaamuotoinen hakemus): hanna.lamsa(@)kulttuuriperintokasvatus.fi, p. 040 128 0818
Hakuilmoitus on julkaistu myös yliopistojen työelämä- ja urapalveluiden verkostossa Aarresaaressa: https://www.aarresaari.net/index.php?14&ilmoid=72086&lang_id=2&uni_id=7
Toimintamme tarkoituksena on tukea erityisesti lasten ja nuorten kulttuurista osallisuutta, osaamista sekä kulttuuristen oikeuksien toteutumista. Kehitämme kulttuuriperintölähtöistä kasvatusta, opetusta ja nuorisotyötä. Toimimme yhteistyössä lasten ja nuorten, koulujen, museoiden, järjestöjen, kuntien ja valtionhallinnon kanssa Suomessa ja muulla Euroopassa.
Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista (@kulttuuriperintokasvatus) Twitteristä (@KuPeKasvatus) ja You Tubesta.