Hyppää sisältöön

Future Narratives -hanke

Jäseneksi

Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura on kansalaisjärjestö, joka on avoin sekä yksittäisille henkilöille että yhteisöille. Jäsenenämme olet tukemassa kulttuuriperintökasvatusta Suomessa ja maailmalla. 

Seuran syys-, kevät- ja vuosikokouksia on pidetty muun muassa Suomenlinnassa, Suomen kansallismuseossa, Oodissa ja Olympiastadionilla, joissa on tutustuttu kulttuuriperintökasvatuksen moninaisiin näkökulmiin ja mahdollisuuksiin sekä mielenkiintoisiin paikkoihin ja muihin jäseniimme. Lisäksi olemme järjestäneet jäseniltoja esimerkiksi musiikin parissa Ritarihuoneella ja Suomen Kansallisoopperassa, taiteen äärellä Galleria Brondassa sekä suomalaisen muodin maailmassa Marimekon lippulaivamyymälässä.  

Jäsenet saavat myös etuja yhteistyökumppaneiltamme, kuten 

Jäsenmaksut ovat henkilöjäseniltä 20€, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 10€ ja yhteisöiltä 100€.

Liity jäseneksi

Liittymislomakkeelle pääset tästä.

Mikäli olet kiinnostunut jäsentoiminnasta tai sinulla on ideoita jäsenille suunnattuun toimintaan liittyen, ota yhteyttä jäsentoiminnan kehittämisestä vastaavaan kulttuuri- ja jäsensihteerimme sähköpostilla antti.sneck@kulttuuriperintokasvatus.fi .

Jäsenmaksujen ja yhteystietojen tiimoilta voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan: ira.vihrealehto@kultturiperintokasvatus.fi