Hyppää sisältöön

Etsimme historiakerho-ohjaajia mm. Virroille!

Kulttuuriperintökasvatuksen seuran historiakerhot kaipaavat ohjaajia alkaneelle kevätlukukaudelle 2022 Virtain Killinkosken kylälle. Lähiaikoina ohjaajahakuja on tulossa myös muualle, joten pysythän kuulolla.

Kulttuuriperintökasvatuksen seuran historiakerhotoiminta on harrastamisen Suomen mallin mukaista matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Tänä lukuvuonna uusia ja jo olemassa olevia kerhoja on starttaamassa lukukauttaan.
Etsimme ohjaajia mm. Virroille!
Historiakerho-ohjaajan tulisi tuntea tai olla kiinnostunut kulttuuriperinnöstä, kulttuurisesta osaamisesta sekä paikallisesta kulttuuriympäristöstä, sen menneisyydestä tai nykyisyydestä. Toki ohjaajan tulisi omata jonkin verran kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä omata yhdessä lasten ja nuorten kanssa oppimisen ilo.
Etsimme Virtain Killinkosken kyläkoululle historiakerho-ohjaajaa. Killinkosken koulun kerholaiset ovat alakoululaisia, mikä onkin seuramme historiakerhoissa mainio poikkeus, kerhojen ollessa suunnattuja lähinnä yläkouluikäisille.
Kaikki historiakerhot toteuttavat harrastamisen Suomen mallin ideaa ja ajoittuvat lasten ja nuorten koulupäivän oheen, joko sen lomaan, tai koulupäivän jälkeiseen aikaan. Kerhot toteutuvat koulun tiloissa, ja/tai sen lähistöllä.
Kerho-ohjaajan tuntipalkka on 40 e / kerhotunti. Kerho kokoontuu kerran viikossa, yleensä 1h kerrallaan.
Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset: tuuli.laakso@kulttuuriperintokasvatus.fi